Anunț important privind triajul epidemiologic obligatoriu înainte de intrarea în spital

Publicat în 2 iulie, 2020

Spitalul de Urgență ”Prof. dr. Dimitrie Gerota” își desfășoară, la această dată, activitățile specifice de îngrijire a sănătății, conform tuturor reglementărilor în vigoare privind Pandemia Covid-19 și având toate avizele necesare în acest sens.

 

Lecția pandemiei actuale reprezintă o lecție ce se învață din mers, în întreaga lume… Experința „focarului Gerota” ne-a determinat să luăm toate măsurile de siguranță pentru orice persoană care ne calcă pragul (triaj și circuite epidemiologice, echipamente de protecție specifice, dezinfecție adecvată etc.)

 

Dragi pacienți, vă asigurăm în cele mai bune condiții, toate tipurile de servicii:

  • Prezentare în regim de urgență pentru consult de specialitate/internare;
  • Internări continue pe bază de programare (data și ora prezentării), bilet de trimitere, card de sănătate;
  • Internări de zi pe bază de programare, bilet de trimitere, card de sănătate;
  • Consulturi de specialitate în regim ambulator pe bază de programare, card de sănătate.

 

Din grija deosebită pentru sănătatea dumneavoastră, dar și pentru cea a personalului nostru, s-au creat circuite epidemiologice și reglemetări clare, ce prevăd triajul epidemiologic obligatoriu la cort, înainte de intrarea în spital.

Triajul este dublat de:

  • efectuarea unui test serologic rapid (circa 20 minute), pentru pacienții care se prezintă la internare de zi sau consult de specialitate în ambulator; 
  • efectuarea testului rt-PCR în cazul pacienților care beneficiază de internare continuă.

 

După întocmirea documentelor necesare, în funție de natura serviciului de asistență medicală solicitat, veți fi preluați, individual, de personalul de specialitate, pe traseul corespunzător.

 

Vă așteptăm, așa cum v-am obișnuit de-a lungul anilor, cu aceeași căldură, empatie și profesionalism, pentru a ne îngriji împreună de starea dumneavoastră de sănătate.

Conducerea spitalului